
- در طول سالهای گذشته بهطور پیوسته رشد بازار رمزارزها و گسترش استفاده از این ابزارهای مالی در میان مردم جهان را شاهد بودهایم. با این وجود، بهنظر میرسد که اشتیاق جوانترها نسبت به حوزه رمزارزها و آشنایی آنها با فناوری گسترش استفاده از این فناوری را در آینده تضمین میکند. نظرسنجی نظرسنجی مشترک شبکه تلوزیونی سی.ان.بی.سی (CNBC) و شرکت تحقیقاتی مومنتیو (Momentive) نشان میدهد که یازده درصد از جوانان آمریکایی بخشی از بستههای کمک مالی دولت آمریکا در زمان همهگیری کووید ۱۹ را به خرید رمزارز اختصاص دادهاند.
جوانان آمریکایی از بستههای محرک اقتصادی برای خرید رمزارز استفاده کردهاند
نظرسنجی مشترک شبکه تلوزیونی سی.ان.بی.سی (CNBC) و شرکت تحقیقاتی مومنتیو (Momentive) از ۵,۵۳۰ بزرگسال آمریکایی نشان میدهد که ۱۱ درصد از جوانان بخشی از کمکهای مالی دولت آمریکا به مردم (بستههای محرک اقتصادی) را برای خرید رمزارز مصرف کردهاند.
تقریباً نیمی از شرکتکنندگان در نظرسنجی اعلام کردند که با استفاده از بسته کمکهای مالی دولت سرمایهگذاری کردهاند. از این میان، ۱۵ درصد در بازار سهام، ۹ درصد در صندوقهای سرمایهگذاری مشترک و ۶ درصد در صندوقهای قابل معامله در بورس (ETFs) سرمایهگذاری کردهاند.
این نظرسنجی نشان میدهد که بخش بزرگی از جوانان آمریکایی به گسترش هرچه بیشتر رمزارزها و چشمانداز این صنعت در آینده امیدوارند. بر همین اساس ۶۰ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی معتقدند که باید با دید کسب سود در بلند مدت بر روی رمزارزها سرمایهگذاری کرد. در مقابل ۲۱ درصد دیدگاه متفاوتی (کسب سود در کوتاه مدت) دارند. همچنین ۲۶ درصد از جوانان آمریکایی اعلام کردهاند که از روی هیجان در بازار رمزارزها سرمایهگذاری کردهاند.
افزایش اشتیاق جوانان به خرید رمزارز
از آنجایی که نظرسنجی پیشین موسسه هریسپول (Harris Poll) نشان میداد که ۷/۵ درصد از شرکتکنندگان کمکهای دولت آمریکا را بر روی رمزارزها سرمایهگذاری کردهاند، میتوان نتیجهگیری کرد که این نظرسنجی گسترش سرمایهگذاری در بازار رمزارزها را بازتاب میکند. بهطوری که نظرسنجی مشترک شبکه تلوزیونی سی.ان.بی.سی و شرکت مومنتیو نشان میدهد که یازده درصد از جوانان از کمکهای مالی دولت آمریکا برای سرمایهگذاری بر روی رمزارزها استفاده کردهاند.
کسانی که پس از دریافت نخستین دور از کمک مالی دولت آمریکا، از این دارایی برای سرمایهگذاری بر روی رمزارزها استفاده کردهاند، هماکنون بازدهی بسیار مناسبی را نیز تجربه میکنند. بیتکوین استیمولوس (Bitcoin Stimulus) نشان میدهد شهروندانی که کل دارایی بهدست آمده از نخستین بسته محرک اقتصادی دولت آمریکا (۱۲۰۰ دلار) را بر روی بیت کوین سرمایهگذاری کردهاند، ۶۲۰ درصد سود کسب کرده و ارزش دارایی آنها به ۸,۶۰۰ دلار رسیده است.
اشتیاق افراد جوان برای سرمایهگذاری در بازار رمزارزها تنها به آمریکا محدود نمیشود و سرمایهگذاران جوان استرالیایی نیز که نسبت به پدران و پدربزرگهای آشنایی بیشتری با فناوری دارند، به فعالیت در بازار رمزارزها علاقه بیشتری نشان میدهند.
نظرسنجی صرافی Swyftx از مردم استرالیا نشان میدهد که ۲۰ درصد از شرکتکنندگانی که محدوده سنی خود را در بازه ۲۱ تا ۵۶ سال معرفی کرده بودند، طی یکسال گذشته به ارزش دهها و یا صدها هزار دلار بر روی رمزارزها سرمایهگذاری کردهاند.
نظر شما نسبت به دادههای حاصل از نظرسنجی مشترک شبکه تلوزیونی سی.ان.بی.سی و شرکت تحقیقاتی مومنتیو چیست؟ آیا اشتیاق جوانترها به سرمایهگذاری بر روی رمزارزها و آشنایی آنها با فناوری گسترش استفاده و پذیرش رمزارزها در آینده را تضمین میکند؟ نظر خود را بهصورت کامنت با ما درمیان بگذارید.